HU | EN

Szállás, szolgáltatások

Szobák

A kétszintes épületben 19 vendég elhelyezésére, 3 db kétszemélyes, 3 db három személyes és 1 db négyszemélyes szoba áll rendelkezésre (1 db 3 személyes és a négyszemélyes szoba erkéllyel rendelkezik). A kétszemélyes szobák szükség esetén ágybetéttel pót-ágyazhatók. A szobákban a széles és kényelmes egyszemélyes ágyakon kívül egy kellően tágas szekrény van, emellett minden ágyhoz éjjeliszekrény vagy polc és olvasólámpa tartozik. A fatüzelésű cserépkályhák a legnagyobb hidegben is kellemes meleget biztosítanak, fűtésükről a személyzet gondoskodik.

További helyiségek

Az emeleten 1 db, a földszinten 2 db hideg-melegvizes tisztálkodó helyiség (tusoló, mosdó, WC) található. A szobákon kívül vendégeink rendelkezésére áll a tágas nappali, ahol hideg időben hangulatos cserépkályha ontja a meleget. A méretes nappaliban elegendő asztalfelület van a közös játékhoz, továbbá plazmaTV, DVD, CD/rádió szórakoztatja az érdeklődőket.

Étkezés

A ház alapvetően önellátásra berendezett, vagyis étel és ital kiszolgálás nincs. A konyha jól felszerelt, megtalálható benne a sütővel ellátott gáztűzhely, hűtő-fagyasztó szekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, a legkülönfélébb edények, konyhai kellékek, mosogató eszközök és szerek stb. Emellett étkezőasztal és bárpult egészíti ki a konyha berendezését.

Az ételek akár a konyhai tűzhelyen, akár a házon kívüli kemencében, grillezőben vagy szabad tűzön, bográcsban is elkészíthetők. A ház sajátos térítésmentes szolgáltatása, hogy naponta egy alkalommal – közösen egyeztetett időpontban - lehetőség van a gondnoknál élelmiszer és ital megrendelésére, természetesen csak olyan árucikkekre, amelyek Bokodon is beszerezhetők.

A ház vízellátása saját kútról történik, alkalmas fürdésre, fogmosásra, mosogatásra. Fogyasztásra és főzésre azonban palackos víz használatát javasoljuk.


Erdei lak

A Vadászház udvarán áll egy felújított régi katonai konténer, mely 2 fő számára nyújthat különleges szálláslehetőséget. A konténerben 2 ágy, WC, konyha (gáz, mosogató, hűtőszekrény) található.

Szabadtéri létesítmények

A ház körül számos (többnyire tetővel ellátott) létesítmény található, amelyek étkezéshez, borozgatáshoz, kávézáshoz, vagy közösségi eseményekhez használhatók. A kemencével és hagyományos fafűtéses (grillező) sütővel rendelkező, 25 személyes kerti szaletli vászon oldalfalai perceken belül lehúzhatók, így rosszabb időben is biztosítható a kellemes közérzet. A téli használatot gáz hősugárzók teszik lehetővé. Hasonló megoldással bír a szalonnasütést és bográcsban főzést biztosító kerti pavilonunk. A ház melletti természetes, füves teraszról az egész Házi-rét végiglátható. Napsütésben, reggeli kávézás, vagy délutáni poharazás mellett a táj hangulata magával ragadó. A réten a legkülönfélébb labdajátékok űzhetők, a kispályás labdarúgástól, a röplabdán keresztül tollaslabdáig. A tágas tér kínálta további játéklehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

A megfáradt tagokat a vendégház mellett eredeti kivitelezésű finn szaunában lehet felfrissíteni. A felfűtése fatüzeléses szauna kályhával történik. A szauna működtetése a gondnok feladata, ezért a használatot vele kell előzetesen egyeztetni.

Parkolás

A vendégház előtt kellő beálló hellyel rendelkező, szilárd felületű gépkocsi parkolók találhatók. Kerékpárok biztonságos elhelyezésére zárt melléképület áll rendelkezésre. Lovak részére tetővel ellátott szín szolgál.

Jöjjön és próbálja ki a pihenés passzív és aktív formáit, egyedül, családjával vagy barátaival!