HU | EN

Árak, feltételek

Áraink

Felnőtt: 5.950 Ft/fő/éjszaka
Gyermek 4 éves kor alatt: ingyenes
Gyermek 4-6 éves korig: 2.500 Ft/fő/éjszaka
Gyermek 6 éves kor felett: teljes ár
Sátorozás: 2.000 Ft/fő/éjszaka

Az árak tartalmazzák az ágyneműt, a végtakarítást, bográcsozáshoz a tűzifa biztosítását.

Továbbá az árban benne foglaltatik az egyszeri ki- és visszaszállítás rossz útviszonyok esetén - minden további forduló esetén alkalmanként 2.500 Ft-ot számolunk fel.

Udvari létesítmény használat (nappali tartózkodás): 1.850 Ft/fő/nap
Kemence használat: 5.000 Ft/alkalom
Szauna használat: 5.000 Ft/nap
Fűtött dézsafürdő (októbertől áprilisig üzemel): 5.000 Ft/nap

Lehetőség van borkóstolóra, illetve katonai teherautóval való kirándulásokra - ezen szolgáltatásaink árairól kérjük érdeklődjenek. Esküvőkhöz kérjük kérjék egyedi árajánlatunkat.

Foglalási feltételek

Szállásfoglalását a Foglalási űrlap segítségével adhatja le. A leadott foglalást 48 órán belül feldolgozzuk, és a kívánt szálláshelyet illetve egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással lehetséges. Az előleg mértéke a teljes szállásdíj 20%-a. Ezek után a "Bokodi Vadászház" garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. Amennyiben a visszaigazoláson szereplő dátumig nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük. A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben kérjük teljesíteni.

Minimális létszám: 10 fő.

Júniustól szeptemberig minimum 2 éjszakás foglalás szükséges.

Bejelentkezés a szálláshelyre az adott napon 9.00-17.00 óra között lehetséges. Egyeztetés alapján későbbi időpont is megoldható. Távozás az adott napon 10.00 óráig, későbbi távozás esetén napidíjat számolunk fel.

A szállás-szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Vendégek személyazonosságukat a törvényes előírásoknak megfelelően, a szoba elfoglalása előtt igazolják.

Lemondási feltételek

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni. Érkezés előtt legalább 30 nappal a lemondás díjtalan, 30 napon belüli lemondáskor ez előleg 100%-át kötbérként kezeljük, nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a bejelentkezés előtti 2 napban nem jelzik felénk a létszám csökkenést, a meg nem jelent vendégek éjszakáit ki kell fizetni.

A foglalás másik időpontra áttehető, amennyiben:
- vis major helyzet adódik (háború, tűz, árvíz, időjárásbeli viszontagság, áramhiány),
- a szállásadó a körülmények olyan változása miatt, ami befolyásolhatja a szállás kifogásolhatatlanságát (műszaki meghibásodás), a szállásadó következmények nélkül, azonnali hatállyal visszavonhatja a foglalást.

A Szolgáltató jogosult a szállásszolgáltatásra szóló Szerződést azonnali hatállyal felmondani, így a szolgáltatások nyújtását megtagadni, ha:
- a Vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésre bocsátott szobát, illetve a létesítményt;
- a Vendég a szálláshely biztonságával, rendjével, annak alkalmazottaival kifogásolhatóan, durván viselkedik, alkohol, vagy drogok befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan viselkedést tanúsít;
- a Vendég nem tartja be a házirendet.

Jöjjön és próbálja ki a pihenés passzív és aktív formáit, egyedül, családjával vagy barátaival!