Vadászház
 

Léböjtkúra

3 napos léböjtkúra a belső megtisztisztulás egy remek módja.

Képzet vezető segítségével, nyugodt környezetben vetheti alá magát a terápának. A kúráről részletesen az irányító honlapján tájékozodhat. Link

Kint

Egy tisztáson lévő ház a programok végtelen lehetőségét rejti.

A vendégház elhelyezkedése rendkívül sokoldalú sport- és szabadidős programok választékát kínálja. A Házi-réten a legkülönfélébb labdajátékok űzhetők, a kispályás labdarúgástól, a röplabdán keresztül tollaslabdáig. Ezeken túl, a tágas tér kínálta további játéklehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

A fedett tartózkodó melletti kemence és szalonnázóhely magáért beszél. Amíg a lelkesek túráznak, addig egy jó bor mellett megsülhet a malacpecsenye.

A megfáradt tagokat a vendégház mellett eredeti kivitelezésű finn szaunaban lehet felfrissiteni. A felfűtése fatüzeléses szauna kályhával történik. A szauna működtetése a gondnok feladata, ezért a használatot vele kell előzetesen egyeztetni.


Bent

A házon belül műholdas plazma TV szorakoztatja az érdeklődőket. A méretes nappaliban elegendő asztalferültet van a közös játékhoz. CD/rádió biztosítja a megfelelő hangulatot.

 

Bokod, kerekerdő mélye.GPS (WGS84): 47° 28.835’ N, 18° 12.260’ E Telefon: +36/20 49 39 763